Logo
Achterhoekpakket
Kortestraat 30
7101 JE   Winterswijk
tel. 0543 535640

Biologisch Product Achterhoek

Het Achterhoekpakket

Wij maken biologische groente pakketten op maat. Dit betekent dat wij wekelijks 5 groentes selecteren die worden aangeboden door telers van de BPA ( Biologische Producentenvereniging Achterhoek). Als er te weinig of eenzijdig aanbod is kopen we de groentes in bij Biologische groothandel Odin waar we ook het citrusfruit en de bananen vandaan hebben. Het transport wordt gedaan door DistrEko, het deel van onze onderneming dat alle transport van en voor biologische telers en afnemers in het oosten van ons land verzorgd. Gezamenlijk met de BPA stimuleren we zodoende de productie van biologische groente, van voeding, in de eigen streek/leefomgeving. Wij maken de pakketten op maat en elke krat is voorzien van naam en adres. De pakketten worden op een vaste tijd bezorgd op een afhaalpunt bij u in de buurt. Wij bepalen de samenstelling van het groentepakket. U kunt van te voren, bij het in-take gesprek, aangeven welke groentes u niet lust. Die sluiten we dan uit en vervangen we door een andere groente. De prijzen zijn wisselend, afhankelijk van de inhoud en marktprijzen. U kunt het groentepakket 4 weken uitproberen met 50% korting.

PAKKETTENPrijzen voor de consumentActieprijs 4 weken
GROENTE
1 persoons groente pakket€   6,00 tot €   9,00€   de helft
2 persoons groente pakket€   10.00 tot €   14.00€   de helft
3 persoons groente pakket€   15.00 tot €   19.00€   de helft
4 persoons groente pakket€   20.00 tot €   24.00€   de helft
5 persoons groente pakket€   25.00 tot €   29.00€   de helft
 
FRUIT
fruit klein ca. 2,5 kg€   9,00
fruit groot ca. 3,5 kg€   12,00
 
In de fruitpakketten zitten altijd appels, afwisselend met sinaasappels, peren, bananen, kiwi´s, mandarijen en seizoensfruit.
 
AANVULLEND
aanvullend klein (2 tot 3 stuks)€   5,00
aanvullend groot (3 tot 4 stuks)€   8,50
 
In de aanvullende pakketten zitten producten zoals champignons, paprika´s, tomaten, komkommers, kiemen, aubergines, zeekraal, radijs enz.

Naast de door ons samengestelde pakketten zoals hierboven beschreven is er een assortiment met zuivel, eieren, aardappels en uien, kaas (ook geit) en droge kruidenierswaren. Hiervan kunt u wekelijks bijbestellen en/of u maakt er een vaste extra bestelling van die dan elke week automatisch meekomt met het pakket. Er is een lijst beschikbaar van de te bestellen producten, die krijgt u bij de eerste levering. Bestellingen en/of wijzigingen ( vakantie !) kunnen tot vrijdagavond 20:00 uur aan ons worden doorgegeven voor de komende week.

U betaalt door middel van een automatisch incasso. Elk pakket is voorzien van een nieuwsbrief met product informatie, herkomst van de producten, recepten voor de geleverde producten en andere mededelingen inzake het Achterhoekpakket.

U kunt zich aanmelden voor een proef-abonnement van 4 weken via de web-site: www.achterhoekpakket.nl Als dat niet lukt, kunt U bellen naar 0543-535640. Na de proefperiode nemen we telefonisch contact met U op over het wel of niet doorgaan met het pakket.

Alle producten in het Achterhoekpakket zijn gecontroleerd biologisch.

Groentenmuis
terug naar begin v.d. pagina
Webmaster